Onze vrijwilligers maken een belangrijk onderdeel uit van EBC Zorg.

We kunnen niet zonder hen!


Neem contact op
 

EBC Zorg is een organisatie die van harte gemotiveerd is om hulp te bieden aan mensen in probleemsituaties. De inspiratie voor deze hulpverlening vinden we in ons geloof in Jezus Christus. We bieden kwalitatief goede dienstverlening met inzet van onze christelijke identiteit. Onder andere: 24-uurs opvang, woonbegeleiding en ambulante begeleiding. Daarnaast bieden we trajecten van dagbesteding en re-integratie aan.

Wat we van onze vrijwilligers verwachten:

Je bent van harte christen en bent begaan met de naaste in nood. Gaat je hart uit naar het werk van EBC Zorg? Dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw gaven en talenten bij EBC Zorg in te zetten.
Als je meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op via telefoon:
0525 637 230 of mail:info@ebczorg.nl

Momenteel hebben we de volgende vrijwilligers-vacatures:

Maatje gezocht

Maatje gezocht voor vriendelijke 33 jarige jongeman uit Oldebroek. Wekelijks of twee wekelijks een ‘hoe is het’ moment. Cliënt heeft voornamelijk behoefte aan een luisterend oor en ruimte nodig om zijn gedachten te ventileren. Gesprekken zijn voor hem belangrijk om te kunnen relativeren en van gedachten te kunnen wisselen met een ander. Cliënt werkt drie dagen per week. Client heeft geen voorkeur voor man of vrouw. Wel behoefte aan een positieve insteek en wat levenservaring. Ebc blijft nog betrokken, maar wel op de achtergrond. Ben jij zo’n maatje?  Bel of mail dan:   hvanessen@ebczorg.nl   of  0525 637230

Chauffeur / Koffiemaatje

Op onze locatie aan de Vreeweg in Nunspeet is een vrouw van begin 40, die graag contact met een vrijwilliger zou willen.
In eerste instantie om mee te gaan naar artsenbezoek e.d., maar een adresje om eens een bakkie te mogen doen, zou ook zeer welkom zijn.’
Interesse?   Mail:   lveldhoen@ebzorg.nl

  

Heb je een vraag, opmerking of een melding?
Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Wil je graag direct contact?