Aanmelden van cliënten kan gewoon doorgaan.
Juist in deze tijd van de corona-crisis vindt de Profila Zorggroep het belangrijk om klaar te staan voor mensen met een hulpvraag. Er is geen opnamestop!

Bij de Profila Zorggroep volgen we de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de GGD als het gaat om het Coronavirus. Wij vinden het belangrijk dat onze zorg zoveel mogelijk doorgaat, maar dan wel onder veilige omstandigheden. Het aanmelden van nieuwe cliënten kan daarom gewoon blijven doorgaan. Laat je helpen, ook tijdens de Coronacrisis. Heb je vragen of wil je overleg? Kijk dan hieronder voor contactinformatie.
Sinds 21 april weten we dat de volgende richtdatum is aangepast naar 19 mei 2020.We houden u hier op de hoogte.

Goed nieuws! Gisteren hoorden we tijdens de persconferentie dat de bezoekregeling voor de gehandicaptenzorg wordt versoepeld en ook de dagbesteding start weer op. Op uiterlijk 15 juni moet iedere cliënt weer bezoek kunnen ontvangen. In een routekaart voor onze sector wordt toegewerkt naar de normalisering van contacten tussen verwanten en cliënten. Uiteraard met inachtneming van belangrijke veiligheidsrichtlijnen. En daar hebben we erg naar uitgezien!

De VGN heeft gewerkt aan een ‘Handreiking bezoek gehandicaptenzorg’ voor verantwoord bezoek in coronatijd. In onze eigen bezoekregeling van de Profila Zorggroep liepen we al vooruit op deze versoepeling: onze cliënten mogen (als de fysieke ruimte en de omstandigheden dat toelaten) al één bezoeker per dag ontvangen. En ook zijn wij al begonnen met het opstarten van de dagbesteding (en in aantal gevallen hebben wij onze cliënten in de afgelopen periode steeds dagbesteding kunnen geven). We zoeken naar mogelijkheden om ook het vervoer naar (externe) dagbesteding op een goede manier te organiseren.

Ben je cliënt of verwant en heb je vragen over de bezoekregeling of over de dagbesteding? Neem dan contact op met de leidinggevende van jouw locatie of met je persoonlijk begeleider.

Heb je een vraag, opmerking of een melding?
Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Wil je graag direct contact?