Samengestelde foto SP

De Schuilplaats (klik voor een vergroting)

... richt zich op opvang en begeleiding. Hier is plaats voor 22 hulpvragers. Er zijn twee bewonersgroepen en daarnaast zes plaatsen voor langdurig wonen met bescherming. Op dit terrein wonen ook enkele medewerkers-gezinnen.

 Adres: Vaarbekerweg 7, 8084 PT 't Harde

 

 

 Samengestelde foto EHDe Eikenhorst (klik voor een vergroting)

... is een boerderij in Oldebroek. Hier wonen twee medewerkersgezinnen, die we kernbewoners noemen en 16 bewoners (hulpvragers). De bewoners leren hier om zelfstandig(er) te gaan wonen. 

  Adres: Bovenstraatweg 64, 8096 BG Oldebroek

 

 

Samengestelde foto KD

De Kade (klik voor een vergroting)

... vind je in het oude stadje Elburg Vesting. De Kade heeft 15 zelfstandige appartementen voor Begeleid Wonen en een beheerdersechtpaar.

 

Adres: Ellestraat 52, 8081 GG Elburg 

 

 

 Samengestelde foto EBWHet EBW (klik voor een vergroting)

... in Oldebroek is gevestigd in een prachtig herenhuis met een royaal nieuwbouw-deel. We bieden er tijdelijke woonbegeleiding voor maximaal 22 mensen vanaf 17 jaar. Aan de begeleiding is zelfstandige woonruimte gekoppeld voor de duur van de begeleiding (1-1½ jr).

 
Adres: Zuiderzeestraatweg 147, 8096 BG Oldebroek

 

 

Pal1De Pal (klik voor een vergroting)
... in Elburg heeft 12 zelfstandige appartementen voor permanent Begeleid Wonen. Het beheerdersechtpaar woont om de hoek.

 

 Adres: Zilverschoon 66, 8081 SE Elburg

 

 

Bongerd

 

De Bongerd (klik voor een vergroting)
... is een woonhuis in Oldebroek waar we dezelfde zorg bieden als op het EBW maar waar de nadruk meer ligt op kleinschaligheid. Zelfstandig leren leven, maar ook intensief samen leven. De Bongerd biedt ruimte aan drie bewoners.

 

 

 

Vale Ouwelaan

 

Vale Ouwelaan(klik voor een vergroting)
...een aantal appartementen in 't Harde, waar we ambulante begeleiding bieden aan mensen die een vervolgstap richting zelfstandigheid willen maken.

Online donatie