Het EBC is een organisatie die van harte gemotiveerd is om hulp te bieden aan mensen in probleemsituaties. De inspiratie voor deze hulpverlening vinden we in ons geloof in Jezus Christus. We bieden kwalitatief goede dienstverlening met inzet van onze christelijke identiteit. Onder andere: 24-uurs opvang, woonbegeleiding en ambulante begeleiding. Daarnaast bieden we trajecten van dagbesteding en re-integratie aan.

Wat we van onze vrijwilligers verwachten:

Je bent van harte christen en bent begaan met de naaste in nood. Gaat je hart uit naar het werk van het EBC? Dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw gaven en talenten bij het EBC in te zetten.

Als je meer wilt weten over een vacature, neem dan contact met ons op via telefoon: 0525 637 230 of mail: info@ebczorg.nl

We hebben de volgende vacatures:

Vrijwilliger die samen met een medewerker van EBC Zorg klussen bij cliënten uitvoert.

Werkzaamheden
Wij zoeken in het hoardingteam (problematische verzamelaars) een vrijwilliger die samen met een medewerker van EBC Zorg hand- en spandiensten wil verrichten. Dit kunnen allerlei klussen zijn, bijvoorbeeld een kast in elkaar zetten, spullen verhuizen of wegbrengen naar het grofvuil of naar een kringloopwinkel.

Hoardingteam
Het hoardingteam werkt met mensen die vaak bovenmatig veel spullen hebben en hier ook een sterke binding mee ervaren. Zorgvuldig met de mens en zijn spullen omgaan is dus belangrijk. Wij werken hierin samen met maatschappelijk werkers van EBC Zorg, professionele opruimcoaches en Eleos (GGZ).

Beschikbaarheid
Als er werkzaamheden zijn waarvoor we een beroep op je willen doen, nemen we contact op en spreken we een datum en tijd af voor het bezoek.

Wat vinden we belangrijk?
- Je bent van harte christen
- Je bent enthousiast om dit soort dingen samen aan te pakken
- je kunt goed afstemmen met de medewerker van EBC Zorg over het omgaan met de cliënt

Contact
Ben je enthousiast voor deze taak of wil je meer informatie? Neem dan contact op met
Geertje Voogt (teamlid hoardingteam), tel: 0639 570 621 of email: gvoogt@ebczorg.nl

Profiel onafhankelijk voorzitter cliëntenraad EBC Zorg

Gezocht onafhankelijk voorzitter m/v cliëntenraad stichting EBC Zorg

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die ons wil helpen in de tuin op de Schuilplaats.

Vrijwilliger groepswerk Eikenhorst

Vrijwilliger die één dagdeel per week meewerkt in de groepsdienst.

Het Evangelisch Begeleidingscentrum biedt op de Schuilplaats in 't Harde hulp aan voornamelijk jongeren tussen de 18 en 30 jaar. 
Wij kunnen niet zonder vrijwilligers. Hun inzet is echt onmisbaar, op alle vlakken.

Op locatie De Schuilplaats in 't Harde zijn op dit moment verschillende mensen nodig. Is het iets voor u? Neem dan contact met
ons op, dan maken we snel een afspraak! Op dit moment zijn we op zoek naar een 

Vrijwilliger in de dagbesteding op de Schuilplaats

Online donatie