Passend werk en dagbesteding voor iedereen.

Werk en dagbesteding wat bij jou past! Met ons Activeringsteam gaan wij op zoek naar een passende werkplek voor jou, ongeacht je vraag of beperking.

Neem contact op

 

Actief aan de slag tijdens dagbesteding

Ben jij op zoek naar een zinvolle invulling van je dag, maar ben je (nog) niet toe aan betaald werk? EBC Zorg helpt mensen aan een passende invulling van de dag. Heb je bijvoorbeeld te maken met autisme, een licht verstandelijke beperking of psychische problemen? Wij helpen je graag aan een activerende werkplek. 

Neem contact op

Dagbesteding in de regio

Het activeringsteam van EBC Zorg zoekt een passende werkplek voor jou in de omgeving van Elburg, Zwolle en Nunspeet. In overleg bieden we ook hulp in andere regio's.

Trinske Heikoop

Trinske Heikoop (woonbegeleider) vertelt:
"Dichtbij de mensen staan, dat is wat mijn werk zo bijzonder maakt. Samen met een mooi team werk ik in de dagbesteding en met de groep van de Eikenhorst. Met een beetje creativiteit, muzikaliteit, respect en geduld ontluiken veel mooie kanten van de mensen. En daar ben ik nieuwsgierig naar.

Dagbesteding verstandelijke beperking

Op de locaties van EBC Zorg bieden wij dagbesteding voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

Dagbesteding autisme

Ben je op zoek naar dagbesteding en heb je autisme? Bij EBC Zorg zoeken we samen naar een passende dagbesteding. Samen met de activeringscoach kijken we naar jouw talent. 

Dagbesteding psychiatrie of depressie

Heb je te maken met psychische problemen of depressie en zoek je een positieve invulling van jouw dag? EBC Zorg helpt jou bij het vinden van een fijne dagbesteding, zodat je meer structuur en positiviteit ervaart. 

 

Heb je een vraag of dagbesteding bij EBC Zorg?
Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Wil je graag direct contact?

Bekijk ook
Christelijk begeleid wonen
Begeleid wonen
Begeleid wonen in een veilige woonomgeving Begeleid wonen kan op vier van onze locaties: Oldebroek,