Wat leuk dat je interesse
hebt in EBC Zorg!

Lees hier meer over werken bij EBC Zorg.

Neem contact op

 

Werken bij EBC Zorg

Bij EBC Zorg zijn wij continu op zoek naar talent in de zorg. Wij zijn dus op zoek naar jou!

Klik hier voor een overzicht van al onze vacatures. Let op, je wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina van Profila Zorggroep.

Begeleider Liesbeth schrijft:
Als tiener fietste ik al over het terrein van EBC Zorg om er de krant te bezorgen. Ik vond het wel intrigerend, zoveel mensen die bij elkaar wonen en werken. Op de een of andere manier straalde die plek iets uit.

Jaren later ontstond bij mij de wens om zelf bij EBC Zorg te werken. Een wens die is uitgekomen! Vier jaar geleden ben ik begonnen als ambulant begeleider en ikl mocht al heel wat mensen begeleiden die op de een of andere manier zijn vastgelopen in het dagelijks leven en ondersteuning nodig hebben.
Gaandeweg heb ik mijn eigen stijl van begeleiden ontdekt. Het is fijn om met mensen te werken, met hen op te trekken en hen praktisch te ondersteunen.
Ik stimuleer mijn cliënten altijd zoveel mogelijk om het zelf op te pakken als dat kan. Dat is een zoektocht die je samen aangaat en bij de een gaat dat proces sneller dan bij de ander. Het contact dat je met elkaar hebt, is daarbij wat mij betreft het belangrijkste. Een relatie waarin beiden zich veilig en geaccepteerd voelen, maar waarin je ook eerlijk naar elkaar kunt zijn.

EBC Zorg geeft mij veel ruimte om mijn geloof uit te dragen. Voor zover cliënten daar open voor staan, kan ik met hen praten over God en met hen bidden. Maar ook naast hen staan wanneer ze God niet begrijpen. Het is heel fijn als je dat samen bij God mag neerleggen. Dat voelt als een enorm voorrecht!

Wil je graag direct contact?