Ambulante begeleiding in je eigen omgeving

Ambulante begeleiding is begeleiding bij jou thuis. We komen naar jou toe als je hulp nodig hebt. Woon je in de omgeving van 't Harde, Zwolle of Harderwijk? In deze omgeving bieden wij ambulante hulpverlening.

Neem contact op

 

Ambulante begeleiding

Ambulante begeleiding is bij EBC Zorg onderverdeeld in ambulante gezinsbegeleiding, ambulante zorg psychiatrie, individuele ambulante begeleiding en ambulante begeleiding bij een licht verstandelijke beperking. Samen werken we aan het vergroten van jouw zelfredzaamheid en het in stand houden van wat goed gaat. Woon je in de buurt van 't Harde, bijvoorbeeld in de omgeving van Harderwijk of Zwolle? Ambulante begeleiding bij Hoarding problematiek bieden we ook aan in de regio Apeldoorn en omstreken. Neem contact op als je op zoek bent naar ambulante begeleiding. Of lees hieronder verder.

Bel ons op

Ambulante zorg psychiatrie

Heb je psychische of psychosociale problemen en zoek je hulp? EBC Zorg biedt jou ambulante zorg psychiatrie aan. Wij helpen jou aan huis (of op een andere plek die voor jou fijn is), wanneer een opname niet nodig is. De ambulante zorgverlener komt regelmatig bij jou langs. Samen brengen we de hulpvraag in kaart en maken we een plan van aanpak. We schakelen bijvoorbeeld andere hulpverleners in, zoals een psychiater, psycholoog of een ervaringsdeskundige. 

Psychologische begeleiding aan huis

Ons doel is jou te helpen bij het vergroten van je zelfredzaamheid en het in stand houden wat al goed gaat. Wil je meer weten over de ambulante zorg bij psychiatrie, pschychische of psychosociale problemen? Bel ons gerust op en stel ons je vraag.

Ambulante gezinsbegeleiding

Ambulante gezinsbegeleiding geven wij aan gezinnen die problemen hebben op het gebied van opvoeding, ontwikkeling, geld, werk of relaties. Met ervaren professionals helpt EBC Zorg het gezin aan huis.

Wat is ambulante gezinsbegeleiding?

De begeleider van EBC Zorg komt een aantal keer aan huis. Hij of zij helpt de ouders of verzorgers bij het maken van een hulpverleningsplan. In het plan staan de problemen waar het gezin tegenaan loopt, wie er betrokken zijn en hoe we het samen kunnen aanpakken. De ambulante gezinsbegeleiding helpt het gezin weer zelfredzaam te worden. Bij EBC Zorg zetten wij de ouders weer in hun kracht.

Door de intensieve begeleiding aan huis krijgt het gezin weer grip over de situatie. De ambulant gezinsbegeleider denkt bijvoorbeeld mee in het oplossen van schulden, verbeteren van de opvoedingssituatie of bij een ontwikkelingsprobleem van een kind. Er wordt gekeken naar oplossingen in het eigen netwerk of samen met andere hulpinstanties. Vragen over ambulante gezinsbegeleiding?

Neem contact op

Individuele ambulante begeleiding 

De individuele ambulante begeleiding geven wij aan mensen die vastlopen op bijvoorbeeld de volgende gebieden:

  • Geld
  • Werk
  • Relaties
  • Hoarding (extreme verzameldwang)

Maar ook bij andere problemen geven wij ambulante zorg. Het behandeltraject maken we samen met jou, zodat het past in jouw situatie. We kunnen bij je thuis langskomen, maar ook op een andere plek die voor jou prettig is. Ambulante begeleiding bij een drugs- of alcoholverslaving betekent vaak dat wij ook andere specialisten inschakelen om de verslaving tegen te gaan. Wil je weten of wij jou kunnen helpen? Laat het ons weten door ons te bellen.

Ambulante begeleiding licht verstandelijke beperking

Heb je een licht verstandelijke beperking en zoek je hulp? Bij EBC Zorg geven wij ambulante begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking. Samen maken we een plan van aanpak, met als doel: jouw zelfstandigheid vergroten. Wij helpen jou bijvoorbeeld bij het krijgen van structuur, inkomen of een woning.

Heb je een vraag of opmerking over ambulante begeleiding?
Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Wil je graag direct contact?

Bekijk ook
Activering en werkproject
Voor een goed herstel zoek je samen met een activeringscoach naar een zinvolle invulling van je dag.