Begeleid wonen in een
veilige woonomgeving

Begeleid wonen kan op vier van onze locaties: Oldebroek, 't Harde, Elburg en in Nunspeet. Je huurt een woning van ons en hebt regelmatig contact met een begeleider van EBC Zorg. 

Neem contact op

 

Begeleid wonen

Als je te maken hebt met problemen thuis of met het vinden van huisvesting, dan kan je bij EBC Zorg begeleid wonen. In het begeleidingstraject werk je toe naar het vergroten van je zelfredzaamheid. Jouw hulpvraag is leidend. De begeleiding bestaat uit individuele begeleiding en groepstraining. Zo mogelijk betrekken we jouw netwerk hierbij. Je huurt een woning en we stemmen de begeleiding op jouw situatie af.

Begeleid wonen met een christelijke identiteit

Bij EBC Zorg begeleiden wij jou vanuit onze christelijke identiteit. Ook als je niet gelovig bent ben je van harte welkom. Voor ons is de Bijbel het uitgangspunt en we handelen vanuit de normen en waarden die daarin genoemd staan.

Direct aanmelden

Christelijk begeleid wonen

Begeleid wonen voor (alleenstaande) ouders met kinderen

Loop je tegen zaken aan op het gebied van financiën, werk, relaties en heb je begeleiding nodig? Bij EBC Zorg bieden wij begeleid wonen aan voor gezinnen of alleenstaanden met kinderen. Je wordt begeleid in het dagelijks leven met als doel: het vergroten van je eigen zelfredzaamheid.

Samen met jouw netwerk en jeugdhulporganisaties werken we toe naar een situatie waarin jij zo zelfstandig mogelijk kunt wonen en leven. Begeleid wonen voor gezinnen of alleenstaande moeders met kinderen kan onder andere in Elburg.

Begeleid wonen bij overige problemen

Wil je graag begeleid wonen omdat je te maken hebt met een verslaving, financiële zorgen, of andere uitdagingen waar je hulp bij nodig hebt? We werken nauw samen met organisaties die gespecialiseerd zijn in verslavings- of overige problematieken. Je huurt een woning en we stemmen de begeleiding op jouw situatie af.

Begeleid wonen licht verstandelijke beperking

Heb je een licht verstandelijke beperking en ben je op zoek naar begeleid wonen? In de gemeenten Nunspeet, Elburg en Oldebroek begeleiden wij volwassenen met een licht verstandelijke beperking. Je huurt een woning op een van deze locaties en krijgt begeleiding.

Begeleid wonen depressie of psychische problemen

Ook kun je bij ons terecht als je psychische ondersteuning nodig hebt en graag begeleid wilt wonen. Bijvoorbeeld wanneer je te maken hebt met een depressie, PDD-NOS of wanneer je in de Wajong zit. Je huurt een woning en we stemmen ook hier de begeleiding op jouw situatie af.

Direct aanmelden

Heb je een vraag, opmerking of een melding over begeleid wonen?
Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Wil je graag direct contact?